Zapraszamy na wyśmienitą zabawę w głównej sali balowej przy wyjątkowym menu.
Dla uczestników zabawy zapewniamy specjalne rabaty na usługę hotelową !

Cena: 345zł za osobę - w cenie szampan, butelka wódki na parę oraz regionalne nalewki.
O północy wyjątkowy pokaz fajerwerków !
Menu:
ZUPA
- krem borowikowy
DANIE GŁÓWNE
- kotlet firmowy (faszerowany serem pleśniowym oraz suszonymi pomidorami)
- rolada z dziczyzny (faszerowana grzybami, cebulą i boczkiem)
- kotlet Italia (pierś z kurczaka grillowana, zapiekana z ananasem oraz serem)
- pieczeń gajowego (stek z dziczyzny w sosie z borowików)
- sakiewka z kurczaka (wypełniona szpinakiem i mozzarellą)
DODATKI SKROBIOWE
- kluski śląskie
- ziemniaki z koperkiem
WARZYWA
- mix warzyw blanszowanych na parze (kalafior, marchewka, brokuł)
- kapusta czerwona zasmażana
- zestaw surówek
SERWIS KAWOWY - STÓŁ SZWEDZKI
- kawa / herbata
- ciasto
- deserki włoskie mix
- soki /napoje gazowane / woda z cytryną
STÓŁ WIEJSKICH PRZYSMAKÓW
- wędliny z dziczyzny,
- wędliny wieprzowe,
- smalec swojski ze skwarkami i cebulką,
- ogórki kwaszone,
- chleb wiejski oraz najlepsze regionalne nalewki
ZIMNA PŁYTA
- roladki drobiowe faszerowane warzywami i serem
- polędwica faszerowana w galarecie
- tortilla z łososiem wędzonym
- pasztet z dziczyzny z żurawiną
- befsztyk tatarski z jajkiem, ogórkiem kwaszonym i cebulką
- galaretki drobiowe
- rolada szpinakowo-serowa
- filet rybny w sosie słodko-kwaśnym
- sałatka cezar
- sałatka włoska
- pieczywo mix (bułeczki własnego wypieku)
II KOLACJA
- barszcz czerwony
- krokiety z kapustą i grzybami
- karkówka po góralsku
- łosoś zapiekany na szpinaku
III KOLACJA
- udziec wieprzowy
- udziec z jelenia
- zestaw sosów
- ziemniaki pieczone (ćwiartki)
- kapusta zasmażana z grzybami leśnymi
ZUPY
- krem toskański na bazie świeżych pomidorów i papryki serwowany z mozzarellą
- flaczki