Hotel w okresie pandemii oferuje ograniczoną liczbę miejsc w ilości około 20 pokoi.

Propozycje potraw serwowanych na bankietach

Pieczony dzik z farszem podany, królem każdej imprezy zostaje obwołany.

Mięsiwo to godne królewskiego stołu, tylko w Borowiance dostępne pospołu.
Jak u Radziwiłła na stole, pierś z kaczki, choć nie w rosole, ale za to w jabłuszek słonecznym kole.

A jeszcze aksamitki - kluseczki malutkie, delikatne gładziutkie. Do tego specjał wielkopolskiej kuchni - modra kapusta, zasmażana z odrobiną wina, aby jeszcze smaczniejsza była ta kaczyna.
Toć i Sarmaci półgęskiem nie gardzili...
Zaś polędwiczki drobiowe szczególnie lubili.

Z nimi wielkopolskie "pyry", czyli ziemniaczki pieczone, bukietem warzyw pięknie ustrojone, aby kuchnia delikatniejsza była i na zdrowiu nie wadziła.
Czas podać pieczyste czyli mięso pieczone, soczyste. Najlepsze będą polędwiczki w koszulkach czyli w cieście "oprawione" i z ziemniakami piure pięknie zastawione.